Påmelding Logg inn Logg inn

PSSST! KOM HIT LITT SÅ SKAL JEG FORTELLE DEG NOE…

julie Jul 09, 2019

 

 

Joda, jeg skjønner at du ikke vil, men det er nettopp det som er hele poenget mitt.

Du skjønner, jeg vet at du har en eller annen hemmelig utfordring som du skammer deg over, og jeg vet at angsten din rir deg mer enn du viser andre. Jeg vet at du er fyllesjuk som bare det, men bare nå og da.

Vent a!

Jeg vet litt mer, jeg vet for eksempel at du tror du er helt alene om det. Og jeg vet at du prøver å gjøre noe med det selv om det ikke går helt.

I morgen kanskje?

Nei?

Etter sommer'n ja.

Jeg skjønner. Vi må få unna sommerferien først. Det går jo ikke an å gå inn i høsten uten 800 glass med vin.. sånn er det bare.

Men vet du, det er nettopp derfor jeg har startet en lukket facebookgruppe/kurs til oss – deg og meg. Den heter Tilbake Til Livet, det er et litt annet sted enn det du er vant til å høre om, fordi du kan få gjenkjennelse og kunnskap her - via nett. Så du slipper å:

Gå på AA og NA, eller den farlige innleggelsen du ikke vil høre snakk om.

FB-gruppa og kurset Tilbake til Livet er et sted der du ikke trenger å slutte med noe som helst, der du ikke trenger å snakke om religion eller andre fusentaster, men hvor du allikevel får alle verktøyene og all oppfølgingen du selv vil ha, hvis du vil gå hele veien til mål - det er helt opp til deg hele veien.

Det er et sted jeg har skapt til deg fordi du ikke vil gå ut av døra, men sliter alene allikevel.

Det er ingen på Facebook eller andre steder som ser oss der inne. Vi er helt for oss selv og kan dele hva vi vil dele, eller slenge dritt og kose oss.

Alt er frivillig, og det som vil skje med deg hvis du spør om medlemskap i gruppa, er at du ikke vil føle deg så alene lenger. Du får lettet på skuldrene fordi du ser at du er rimelig lik alle de andre som sitter å super bak gardinene sine.

Jeg er jo sånn jeg også, selv om jeg har vært edru en god stund.

Så bli med meg Tilbake Til Livet, et sted for bare oss.

Bli med meg hit og få lettet angsten, skammen og ensomhetenTilbake Til Livet

 

Close

Du vet ikke om du er avhengig

Her har du tre gratis tips om drikkevaner og forskjellene på om man avhengig og ikke. Du laster ned filmen anonymt og kan se den med en gang her. Du er velkommen til å bruke et fiktivt navn i feltet under: