Hjem

Påmelding Logg inn Logg inn

Dette er Tilbake Til Livet

julie Dec 28, 2021
 

Hei! Julie her :)

 

La meg gjette..

Drinken - som en gang var din velfortjente belønning, har blitt din noe mer slitsomme og innpåslitne følgesvenn? Et forbasket plaster egentlig?

 

Nesten som en splittet personlighet? Du er pliktoppfyllende og flink ovenfor andre mennesker, men når det kommer til deg selv?! Går det nesten aldri som du planlegger lenger ...

 

 

Hvordan jeg vet det?

  • Jeg vet hvordan det er å våkne nesten hver morgen uten å ville stå opp. uten å ville møte verden fordi skammen og angsten rir hele kroppen.
  • Jeg vet også hvordan det er å ha en datamaskin som værste fiende. Hvordan du ikke klarer å åpne den uten en drink eller to i frykt for å se hva du gjorde på sosiale medier i går.
  • Eller hvordan det er å måtte dra seg gjennom helvetestimen før du har fått sendt barna på skolen.
  • Jeg vet også når alle pol stenger, og hvor mye planlegging som skal til for å få livet til og gå opp rundt drinken. Barna, treningen, jobben, kjæresten, venner og ikke minst - fritiden som må skaffes for å drikke i fred.

Jeg vet det fordi jeg har vært der selv i 30 år

 

Ingen andre enn deg selv kan ville gjøre noe med dette. Vil du få et bedre liv - et bra liv uten, som er noe helt annet enn å slutte litt her og der, må du - som jeg, ta i mot hjelp fra de som har gått veien før deg.

Gidder du mer av det du har i livet ditt nå?

 

Hvis ikke du heller gidder mer, trykker du på bildet under og blir med oss:

 

 

 

 

 

Close

Nettforedraget er gratis og anonymt

Skriv et hvilket som helst selvvalgt navn i feltet under, og du får likn og info på mail med en gang: