Her tilfriskner du i trygghet, i ditt eget tempo, på nett

 

 

Formene/Avdelingene gjør deg fri til å gå så dypt du selv vil inn i tifriskning.

To lavterskel grupper: Nettsamfunnet og Facebook-guppen. Her er du i trygge anonyme omgivelser med likesinnede uten press til noe som helts, mens du allikevel får den kunnskapen som skal til.

30 dagers lettelse er for deg som vil klare å slutte på egenhånd, en tanke du har til felles med de fleste andre. Eller kanskje du bare vil ha en innsiktsfull pause?

Du går dypere inn f i de neste gruppene: The Vip Lounge (litt gøy med ord må man ha det;), er en gruppe hvor vi møtes i nettmøter hver dag.

Du vil slippe dette. I Master går du en til en med meg over 3 måneder. Du går "all in" og vi skreddersyr tider med nettmøter og tilfriskning etter dine tider og ditt behov.

Teknikkene og læringen i Tilbake Til Livet er den samme i alle avdelingene. Det er formen og dybden du vil gå inn for, som ligger i valget av de forskjellige avdelingene. 

Hovedsaken er at du får den lettelsen og tryggheten du vil ha selv, og uten press. Det er ingen krav om edruskap her, for det er ikke krav som gjør deg edru, det er lettelse som gjør deg edru.

 

Det er her det skjer de neste ukene, og her er er du helt fri

I vårt FB-lignende nettforum hvor har støtte og læring hele tiden, melder du deg på med ditt eget valgte navn og er virkelig helt fri.

Du er sammen med andre likesinnede uten redsel for bekjente, felles kjente eller å bli gjenkjent selv. Som i alle avdelingene i TTL, er det ingen krav til edruskap og du får all den læringen du trenger og vil ha på veien. Din vei i ditt tempo. Dette er lavterskel og mulig for alle.

Det er her det skjer nå >>>

Du er ikke svak eller gal - du mangler bare riktig verktøy

Du er hemmelig og trygg

I vår helt lukkede gruppe på Facebook får du den samme støtten og dynamikken som i nettforumet beskrevet over her. Så hva er forskjellen?

På facebook operere du under ditt eget navn fordi FB er konstruert som FB er. Vi er helt trygge der også for taushetsplikten til oss rusavhengige er strengere enn både psykologen, legen, presten og klokkerens. Dette er også lavterskel så forskjellen går på hva du selv foretrekker av enkelheten på FB eller innlogget i et trygt nettforum. Du får tilgang til begge, så du kan bruke tid på å velge selv.

Les mer

Ingen fagpesoner, ingen rapportering og intet press, bare en hånd og holde i hele veien.

Du vil klare det selv

Jeg vet, men har du sett ordentlig tilbake på historien din?

Alle de gangene du har sluttet så har allikevel driften og suget blitt værende.

I disse 30 dagene lærer du deg gjennom daglige videoer og den støtten du selv vil ha, verktøyene for å bli kvitt det. Så kan du jo se selv, hva du vil gjøre videre med det du lærer og opplever.

En ting er sikkert, dette vil lette og forandre livet ditt.

Les mer

Du mister ikke lappen, men får plassen tilbake i hodet

Du går inn i solid tifriskning

På daglige nettmøter sammen med likesinnede.

Å følge programmet i Tilbake Til Livet blir en lek, for her holder jeg deg tett i hånden til du kan stå på fast og trygt på egne ben.

Du har sluppet og har fått fred.

Les mer

Det handler om å slippe - ikke slutte

Du går 'all in' en til en

Du vil ha oppfølging alene med meg.

Vi skreddersyr tider som passer deg og møtes i nettmøter etter ditt behov som jeg også kommer til å hjelpe deg med å finne.

Dette er i dybden, dette er for deg som virkelig vil slippe nå.

Med andre ord: dette er ikke for alle.

Les mer her

Her har du en gratis trening

Få seks dager med i anonym lettelse som viser deg begynnelsen til å slippe

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.