Nye

Wingeskutt

 

Se & Lytt

 

Julie Winge med gjester

Dette er ingen vanlig podcast. Her kan du både se filmen eller lytte til podden alt i ett. Rus er mye. Rus er edruskap, rus er pårørende, rus er rus, og rus er kompisen din.

Rus er helt vanlige mennesker

Rus angår alle. Her får du historier fra alle kanter. Og en ting loves: du får ærlighet servert direkte.

Ikke vær i tvil, podcasten er gratis.

 

 

 

Sturla Berg-Johansen er ikke bare ærlig om sin fortid, Det menst spennede med Sturla er å høre om hans nå lange liv uten, og hva som ikke bare hjelper ham, men som gjør at Sturla slipper helt.

Se og/eller lytt til Sturla Berg Johanesen her

Flere episoder:

✳️ Michel Mateos

"Piller er som snikende slanger". Lytt & Se Michel Mateos snakke om sitt liv på gaten, som kriminell og hans jobb med de i samme situasjon i et langt nyktert liv i etterkant. Denne mannen lærer du mye av! 

Sturla Berg-Johansen

Denne mannen må du bare ikke gå glipp av. Å høre Sturla fortelle om både hva rus og edruskap er, er som fløte for ørene. For en mann!

Ronny René Nilsen

Politimann og rusavhengig. Snakk om fasade! Historien til Ronny Renë er som en actionfilm - på ordentlig. Nesten tabloid utroverdig? Ronny Rene har vært nykter i mange år nå, og jobber mye med andre rusavhengige. For en mann!

Birgitta

Partygirl, mor, grûnder og ikke minst pårørende. Birgitta har ett ben plantet godt i begge leire - to utfordringer hun deler med mange. Hun forteller om sin vei ut av eget pillehelvete, og videre i livet fremdeles som berørt.

Svein Østvik

Jeg, Julie, orket aldri å se Chartefeber. Det var for tydelig hva som skjedde bak kulissene med Svein for meg. Jeg orket ikke å se meg selv.  En til to kasser øl om dagen ble det til slutt, her får du hele historien bak kamera. Dønn ærlig.

Familien Winge

Du skal selvfølgelig få møte med også, ærlig fra både meg og min søster Viktoria. Med et lite sideblikk fra oppveksten. Viktoria forteller om meg i fylla - rett og slett.
I denne knappen får du podcasten. Ja, den er gratis

Få svar på dine innerste og hemmelige spørsmål

Både som avhengig og berørt kjenner vi på tabuet, fasaden og skammen.

Hemmelighetene bak perfekte fasader av velfungerende liv.

Alle lider under dette, avhengig som berørt.

I denne podcasten får du ikke de vanlige "tragiske" historiene fra gata.

Her får du historier, teknikker, råd og innsikt av helt vanlige mennesker med en litt skjev vri på livet.

 

 

 

Se & Lytt

Litt og meg Julie, til deg

Julie Winge

Vert og rus coach

Hei, Julie her, jeg er verten din i denne podcasten og litt til. Tidligere skuespiller og ikke minst en dreven alkoholiker med en CV nede i glasset på eksakt 30 år. 

Men edru ble jeg: 21 oktober 2013 - en dato man aldri glemmer. Jeg er ikke bare skurken bak denne podcasten, men også leder for nettbasert rusbehandling i Tilbake Til Livet.

Hittil har over 600 mennesker fått gode liv uten i TTL, som vi kaller det på folkemunne.

Derimot denne podcasten er nettopp det, en podcast med lyd & film for alle, fordi:

Rus angår alle på en eller annen måte. Vi er alle berørt. 

Welkommen til Wingeskutt