Ta hvite 7 dager med full guiding 

Tilbake Til Livet er 100% anonymt. Vi starter om noen dager så bli med inn og varm opp nå

 

 • i et anonymt FB-lignende nettsamfunn med full læring
 • Ingen felles bekjente, ingen facebook og ingen ekte navn
 • Et program som tar deg hele veien til tifriskning
 • Det er ingen krav om edruskap for å være med
 • Du blir helt fri til å være deg selv
Ja jeg blir med anonymt på 7 hvite dager!
 

 

Hei! Julie her :)

Du føler deg nesten helt ødelagt?

Du er ikke ødelagt. Joda, det var kanskje ille i går, og det var ikke første gang. Heller ikke andre. Det var vel nærmere 100'de gang? Ikke sant? Og du lovet deg selv at det aldri skulle skje igjen (enda en gang). Men du, det betyr ikke at du er ødelagt eller at det er noe galt med deg. Hjernen din fungerer faktisk akkurat som den skal. Problemet er bare det at ingen har gitt deg bruksanvisningen enda. 

 

Hvordan jeg vet det?

 • Jeg vet hvordan autopiloten må skrus på for å komme gjennom helvetestimene om morgenen.
 • Jeg vet også hvordan det er å vite at man fungerer fint ellers: på jobb, med barna, på trening. Men bare ikke med den fordømte drinken!
 • Eller hvor slitsomt det er å sitte timesvis i fine selskaper hvor folk drikker som snegler.
 • Og det at du ikke skjønner hvordan du kunne gjøre det igjen i går?! Hvordan det er når følelsen av katastrofe rir gjennom kroppen uten at du forstår hvorfor du oppførte deg sånn? Du er jo ikke sånn? Og det er helt riktig - du er ikke det.

 

Jeg vet det fordi jeg har vært der selv - i 30 år.

 

Her kan du være helt deg selv

Inger som egentlig ikke heter Inger

Tomine som egentlig ikke heter Tomine. Bente som ikke heter Bente. De får den hjelpen og støtten de trenger uten frykt for noe eller noen.


La oss snakke om hva som egentlig skjedde i går, mens vi samtidig kutter ut ubrukelige tanker rundt skyld og skam:


 
Du jobber hele tiden og du er helt utslitt!

Du fortjente ærlig talt et glass eller to etter så mye mas fra sjefen. Han ser jo ikke hvor mye du bidrar en gang!

 

Du har jo klart deg fint hele uken, bedre enn engelen Gabriel faktisk!

Du lagde til og med middag fra bunnen av til hele familien, og siden de ikke ser det en gang, så kan du like godt ta et glass (eller syv)!

 

Det var salg på Steen & Strøm og du sparte halve lønnen din!

Ja? Du kunne jo ikke bare gå hjem med den fine nye jakken uten å feire det litt på cafe? Dessuten ville Marianne prate litt og dere har jo ikke sett hverandre på lenge.

 

Skal han liksom sitte der alene å drikke da?!

Joda, han vet at du prøver å roe det ned, men ærlig talt, å ta en drink sammen har alltid vært den beste kosen.

 

Det ble bare helt feil å la vær.

Ja? Det var jo tross alt 50-års dagen til Gina, og de andre hadde jo steilet hvis jeg, av alle plutselig sa at jeg ikke skulle drikke! Det skjønner du vel? 

 

Det er helg for pokker!

Mener du at jeg ikke fortjener litt kos etter en så hard uke? Hallooo!

 

Middagen lager da ikke seg selv heller.

Skuldrene senkes på kjøkkenet etter en lang dag. En i maten to til kokken og sånn har det alltid vært! Og etter middag? Ja da er det leggetid og mamma fortjener litt barnefri.


Hver morgen våkner du med de beste intensjoner, men klokken fem har de flydd ut av vinduet igjen. Du kunne like godt hatt en splittet personlighet.


 

Et trygt samhold med likesinnede her på nett

 

 • Solid tilfriskning tar deg bort fra alt sug og krever 60% deling og 40% kunnskap.
 • Edruskap er intet mindre enn en utdannelse og det får du her.
 • Du vil oppdage gjennom gjenkjennelse at du ikke er ensom i din galskap
 • Du vil oppdage at du er normal og blant mange andre mennesker som fungerer ellers i sin hverdag
 • Med kunnskap og bevisstgjøring vil disse to tingene gi deg det livet og inspirasjonen tilbake. Et liv uten angst, skam, sug eller drift.
 • Hvordan jeg vet det? Jeg vet det fordi jeg er her på denne siden hvor det er godt å være, og jeg er klar til å holde deg i hånden gjennom den reisen som kreves.
 • Jeg guider deg nøye gjennom og hvis du gjør det jeg lærer deg får du et helt nytt liv. Det er et løfte.
 • Du slipper taket i angsten, skammen, selvforakten og får tilbake tryggheten på deg selv. Kanskje også for første gang i ditt liv.
 • Du får et liv som dreier seg om alt annet enn å planlegge neste drink, være utålmodig på barnas leggetid, og redd for promillekontroll på vei til jobb om morgenen.

"Jeg hadde aldri klart å holde meg edru uten programmet Tilbake Til Livet. Kunnskapen jeg har fått har jeg med meg daglig nesten uten å tenke aktivt over det. Og jeg må bare si, det å kunne logge meg på fra min egen maskin, fra min egen sofa, uten å måtte ut av døra en gang, det har hjulpet meg mer enn noe annet. Det at jeg selv bestemmer når jeg vil delta og uten mas, har også gitt meg en selvstendighetsfølelse jeg aldri har hatt før. Skammen er borte. Jeg har fått livet mitt tilbake. Fuck Skam!"

-Stine-

Ok, pust ut! Selv om du drakk for mye i går er du ikke alene, for denne driften har vi felles:

 • Du husker ikke hva du skrev på FB i går, men et par drinker fikser det, så du tør å åpne maskinen igjen…
 •  Du drikker mer og mer selv om du ikke vil. 
 • Det føles helt meningsløst å møte dagen med all skammen fra i går, men du må jo gjennom denne helvetestimen for å få barna avgårde på skolen 

Hemmeligheten din er trygg hos meg. Og nå, når du tar action, får du:

Friheten, integriteten og selvrespekten din  

Den er der til deg, og du fortjener sjansen til å få oppleve den!

 

 • Du får fred og troen på deg selv igjen
 •  Ensomheten i galskapen blir borte
 • Fasaden du har jobbet for å opprettholde, blir endelig den ekte versjonen av deg selv

 

Vi går prosessen sammen uten mas eller moral. Uten irettesettelse - for det trenger vi virkelig også å slippe!

"Mitt liv var ikke bare fylt med den evige flasken, men utrolig mye skam og angst. Det programmet Julie har tatt meg gjennom med stødig hånd, har gjort meg trygg i gjenkjennelse og lærdom om meg selv. Jeg følte en stor motstand mot 12-trinn og innleggelse, så uten dette alternativet vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Nå er skammen borte og livet er spennende hver morgen. Å våkne uten angst og skam hadde jeg aldri trodd jeg skulle få oppleve. Jeg trodde det var meg, men det er det ikke!"

-Jenny-

Du får endelig oppleve:

Dette gjør vi sammen:

 • Treningsvideoer, oppgaver og tilbakemeldinger
 • Daglige foredrag/spørretimer hvor du kan delta anonymt eller se opptak i etterkant når det passer deg
 • Det er ingen krav om edruskap for å være med.
 • En kursportal med oppgaver du har tilgang til så lenge du selv vil være med.
 • Et lukket nettsamfunn med en levende vegg du kan bruke til hva du vil og sammen med andre likesinnede.
 • Sammen med andre under ditt eget fiktive navn.
 • Et trygt samhold med Norges største takhøyde. Blant oss er det ikke skam, må, skal, feil eller riktig.
 • Total taushetsplikt
 • Sertifikatet ditt i god behold! Du blir ikke registrert noen steder. Jeg er likeperson og coach, ikke helsepersonell. Du er anonym i alle meninger av ordet.

Har du tid til mer tankespinn?

Du mister ikke lappen i dette programmet. Du er anonym og blant likesinnede, ikke blant fagpersoner. Du er kanskje fagperson selv?

"Inne i denne gruppa føler jeg meg trygg. Jeg er ganske stille av meg, men her kan jeg være meg selv. Jeg orker ikke AA eller innleggelse, så for meg er denne formen helt perfekt. "

Ane Merete

Hmmm er denne 10'ern et dårlig salgstriks?

Nei. Det er like lett å melde seg inn som ut igjen på egenhånd, og det blir du tydelig vist når du kommer inn. Prøvetiden er der av en grunn: at du selv skal få se om du liker deg. Se bildet under påmeldingen.

Første 14 dager:

Kr 10

Etter det kr 334 per måned - uten bindingstid

Daglig læring

Daglig Oppfølging

Egen kursportal

Anonymt nettsamfunn med ditt fiktive navn

Alt i ditt eget tempo

Ingen krav til edruskap

Jeg er helt klart med!

Avmelding

At dette tar deg til tilfrisknig er det ingen tvil om. Programmet fungerer på oss alle hvis du er villig til å gjøre jobben jeg viser deg. Derfor er jeg heller ikke i tvil om å gi deg en garanti på at du kan melde deg ut når du selv vil: Hvis dette ikke er noe for deg og du ikke vil si fra til meg, melder du deg enkelt ut på egenhånd i din egen bruker og innstillinger, og i løpet av de første 14 dagene har du funnet ut av om dette er for deg:

Ofte stilte spørsmål og kontakt:

At det aldri er riktig tid for å starte noe nytt er jo en kjent sak for oss alle. Det som er mye viktigere å tenke på når det kommer til denne spesifikke utfordringen, er at hvis du sklir unna det nå, tar det deg sannsynligvis lang tid å tenke tanken igjen. Og med denne giften kan det da rett og slett være for sent. Så her gjelder det å hoppe, holde seg for nesa og ta action i det du lukter på muligheten, for det sklir bort - lenge. 

Absolutt alle spør seg selv dette spørsmålet, så du er langt fra alene om det. Alle. Ja, du klarer det fordi du får de verktøyene som skal til for å klare det. Og - du har en hånd på veien som kan guide deg gjennom steg for steg. Gjør du denne jobben, så er det lettere enn du tror. Det gjelder også alle.

For det første så skal du få slippe å se på det som en sprekk. For et dramatisk ord! Tenk litt på det: her er du, med en coach som har gått samme veien selv. Det finnes ikke skam, bare gjenkjennelse. Du lærer deg verktøy som tar bort de værste toppene av sug, og etterhvert all drift. Hvis du drikker i løpet av kurset, så er du ikke tilbake på 0, jeg har verktøy klar til deg som gjør at du puster i det. Og - det er ingen krav om edruskap for å være med.

Ja det skjer med de fleste, for de fleste tar seg ikke tid til å lære hva som i virkeligheten skjer. Du stopper uten å skjønne akkurat hvorfor det ikke går. Det handler ikke om å krysse av dager i kalenderen hvor du har brukt viljestyrke. Det handler om å lære seg grunnen til at driften fungerer som den gjør på oss, sånn at du kan forandre den.

Ja! Du kan gjøre dette helt i det stille. Du melder deg på med ditt eget fornavn eller ett valgt navn (helst et vanlig så det blir en nærere følelse). Så: hvis du vil delta i kommentarfelt på siden, står du fritt til å være en annen enn deg selv. Men viktigst av alt: ditt tempo på din måte.

Så absolutt!

Mail: bruk mail og skriv til meg når du vil.

Du får også messengeren min på FB

Nettsamfunn: det er et FB-lignende nettsamfunn (med det samme navnet du melder deg på som) hvor du kan velge å delta i eller ikke. Skriver du på veggen der, får du hjelp av meg med en gang.

Live-sendinger: En gang i uken har vi live nett-foredrag hvor jeg svarer på anonyme spørsmål. Rekker du det ikke i den gitte tiden, kan du se opptaket når du vil.

Jeg er der i bakgrunnen hele tiden.

Du er med så lenge du selv vil og det er ingen bindingstid. Hvis du vil melde deg av på egenhånd uten å si fra til meg, så går det helt fint: du har din egen bruker under innstillinger i portalen og kan ta bort kortet ditt derfra etter eget ønske.

Lurer du på noe som helst, kontakt meg på:

Mail: [email protected]

Tel: 993 44 741

Det handler om å slippe - ikke slutte

Hei jeg heter Julie og jeg er ...

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.