30 dagers lettelse

Du vil klare det selv og det skal du få

Allikevel med gjenkjennelse, kunnskap og guiding som vil forandre livet ditt helt

Det handler om å slippe - ikke slutte

Kursbeskrivelse
Fordeler for deg

Ok, bare pust ut. Du drakk kanskje for mye i går,

men hemmeligheten din er trygg hos meg, så la oss starte med de gode nyhetene først.

Er du klar?

¨

 

 

Du er ikke maktesløs. Du trenger ikke å be en høyere makt om hjelp. Du trenger ikke å gjøre opp for fortiden din, lege dine sår, eller delta på anonyme møter i et lokale fra 70-tallet for resten av ditt liv.

Det er 2020 for pokker! Og forskning har utviklet seg en tadd eller to på de siste 80 årene. Dette handler egentlig om hvordan hjernen vår virker og det er null poeng i å vandre skammens planke for å få til en endring.

Greia er vel heller at du har testet skam nok nå, og hvis det hadde funket så hadde du jo kuttet ut drinken for lenge siden?!

Du er ikke ødelagt. Joda, jeg skjønner at det ikke var første gang du overdrev i går, og Ikke andre gang. Det var vel ikke hundrede gang heller for den saks skyld, eller hva? Du lovet deg selv at du aldri skulle gjøre det (igjen), og allikevel, her er du.

Men vet du hva? Det betyr ikke at det er noe galt med deg. Hjernen din fungerer faktisk akkurat som den skal. Problemet er bare at ingen har gitt deg bruksanvisningen til den før.

Hvordan jeg vet det?

Hvis man hadde fått st.Olavs orden for alle gangene man brøt sitt eget løfte med seg selv, så ville jeg vært beæret av 1'ste grad.

 • Jeg vet hvordan autopiloten må skrus på for å komme gjennom helvetestimene om morgenen.
 • Jeg vet også hvordan det er å vite at man fungerer fint ellers: på jobb, med barna, på trening. Men bare ikke med den fordømte drinken!
 • Eller hvor slitsomt det er å sitte timesvis i fine selskaper hvor folk drikker som snegler.
 • Og det at du ikke skjønner hvordan du kunne gjøre det igjen i går?! Hvordan det er når følelsen av katastrofe rir gjennom kroppen uten at du forstår hvorfor du oppførte deg sånn? Du er jo ikke sånn? 

Og det er helt riktig - du er ikke det.

 

Jeg vet det fordi jeg har vært der selv - i 30 år.


Men jeg vet også hvordan det er å ha et knallbra liv uten alkohol


 

Den dårlige nyheten er at drikkevanen din ikke forsvinner ved et trylleslag eller 20 ekstra situps om dagen. Rus er progressivt og jo lenger du venter jo værre blir det. Så gå like godt til handling nå.

Kursbeskrivelse

Først må vi snakke om hva som egentlig skjedde i går, mens vi samtidig kutter ut ubrukelige tanker rundt skyld og skam:

Du jobber hele tiden og du er helt utslitt!

Du fortjente ærlig talt et glass eller to etter så mye mas fra sjefen. Han ser jo ikke hvor mye du bidrar en gang!

 

Du har jo klart deg fint hele uken, bedre enn engelen Gabriel faktisk!

Du lagde til og med middag fra bunnen av til hele familien, og siden de ikke ser det en gang, så kan du like godt ta et glass (eller syv)!

 

Det var salg på Steen & Strøm og du sparte halve lønnen din!

Ja? Du kunne jo ikke bare gå hjem med den fine nye jakken uten å feire det litt på cafe? Dessuten ville Marianne prate litt og dere har jo ikke sett hverandre på lenge.

 

Skal han liksom sitte der alene å drikke da?!

Joda, han vet at du prøver å roe det ned, men ærlig talt, å ta en drink sammen har alltid vært den beste kosen.

 

Det ble bare helt feil å la vær.

Ja? Det var jo tross alt 50-års dagen til Gina, og de andre hadde jo steilet hvis jeg, av alle plutselig sa at jeg ikke skulle drikke! Det skjønner du vel? 

 

Det er helg for pokker!

Mener du at jeg ikke fortjener litt kos etter en så hard uke? Hallooo!

 

Middagen lager da ikke seg selv heller.

Skuldrene senkes på kjøkkenet etter en lang dag. En i maten to til kokken og sånn har det alltid vært! Og etter middag? Ja da er det leggetid og mamma fortjener litt barnefri.


Hver morgen våkner du med de beste intensjoner, men klokken fem har de flydd ut av vinduet igjen. Du kunne like godt hatt en splittet personlighet.


 

Neida, jeg er ikke synsk, har store ringer i ørene og skaut. Jeg vet bare dette fordi jeg pleide å være deg. Så vær du sikker, jeg skjønner det.

Jeg gjorde alt annet enn å slutte, og brukte årevis på å finne nye løsninger for å ikke gå på de store smellene.

Jeg kuttet ut sprit fordi jeg be gal av det og gikk over på vin. Det hjalp ikke. Jeg kuttet ut vin og drakk øl. Det ble for kjedelig, Jeg bestemte meg for faste dager i uken. Det gikk, ja.. for en liten stund da, så gikk ikke det heller. Jeg trente mer, jobbet mer, jobbet mindre, flyttet på landet og rant ned kontoret hos psykologen.

Jeg endte alltid opp med nye mentale katastrofer. Fysiske også for den saks skyld. Min kjærlighet til alkoholen kunne ikke rikkes ved!

Og til slutt ble det hver dag.

Sannheten var et jeg overhode ikke var interessert i å slutte og drikke. Jeg ville jo ha det gøy! Kose meg! Jeg fortjente det! Hvis jeg bare ... bare kunne slutte å oppføre meg så dumt!

Fordeler for deg

Avhengighetspersonlighet? Ja ... det lød riktig, for problemene mine med mat var like store som problemene mine med alkohol.


Jeg hatet at det å åpne en flaske vin hadde blitt til hele dager med angst i etterkant. For ikke å snakke om hvordan jeg holdt på på Facebook mens jeg drakk om kvelden! Dessuten, jeg kunne jo ikke se gullrekka uten litt ost og kjeks! At jeg sendte tekstmeldinger til folk i hytt og gevær samtidig var bare å overse. Jeg var da fungerende, klart det!

Men slutte skulle jeg helt klart ikke! Det var jo så koselig og gøy! Nevermind all angsten hver bidige morgen. For ikke å snakke om frykten!

Frykten for å åpne både det ene og det andre: mail, telefonen, datamaskinen - alt. Jeg husket jo ikke hva jeg hadde gjort dagen før.

Men slutte?! Neineineinei. Bare forandre litt? 

Forandre drikkemønster. Antall dager. Geografi. Forandre alt, sånn at jeg slapp å gjøre noe dumt igjen.

For det er klart, det skulle gå bedre i kveld! I kveld skal det koses og klappes.

Det skjedde ikke, og til slutt ble det nok.

Den gode nyheten var at jeg fant en løsning ...


Jeg måtte ha hjelp, guiding og kunnskapen til å skjønne hvorfor og hvordan jeg fungerte


Jeg vet at du vil gjøre dette på egenhånd. Klare det selv, og nå skal du få lov til det, men allikevel med den kunnskapen du er nødt til å ha for å ikke hele tiden ty til vijestyrke og slit. Den boblen sprekker igjen og igjen.

Så her er greia: 

Ta i mot hjelpen i eget tempo, helt anonymt, i 30 dager med 30 enkle videoer som tar deg til lettelse.

Må du slutte for alltid.

Nei

La oss se i løpet av disse 30 dagene hva du selv vil og hvordan du får det..

Du skal ikke slutte, du skal bare slippe i 30 dager.


 

Og her er hvordan programmet foregår:

 

Er du helt alene, eller får du hjelp?

Dette gjør du akkurat som du selv føler for. I videoene får du den kunnskapen du trenger, men jeg er der både på mail og i andre funksjoner på nettsiden hvis du vil ta de i bruk. Det blir helt opp til deg. All støtte skjer på ditt eget initiativ. Du er trygg med ditt tempo.

Jeg er her for deg når du selv vil 💜 

Hvordan fungerer kurset?

 

 • Egen nettside med privat innlogging
 • Anonymt med ditt eget valgte navn
 • Daglige videoer
 • Støtte ved behov
 
 

Hjernen din, kort fortalt:

 

En trekant, enkelt og greit

Ukentlig live-coaching

Vi har ukentlig coaching hvor du kan sende inn spørsmål og være i chat. Rekker du det ikke der og da, blir opptaket liggende på siden og jeg tar med spørsmålene dine uansett - uten å nevne navn selvfølgelig.

 

 
 

Hvem er Julie?

 

Fordeler? Det kan da umulig være noen fordeler?!

Å joda, jeg vet at du ikke tror helt på det enda. Det ligger litt langt inne, jeg kjenner igjen det, men se litt på logikken under her:

Plass i Hodet

Tenk deg all den plassen du bruker på å planlegge livet ditt rundt avhengigheten din. Når du frigjør den plassen, blir det ikke tomt. Evolusjonen har allerede sørget for at inspirasjonen din kommer tilbake. Den er der egentlig, den har bare blitt tåkelagt. 

Integritet

Med plass i hodet og null angst kommer tryggheten din tilbake. En trygghet du ikke har kjent ordentlig på før fordi selvforakten har ligget i veien, Det slipper taket og konfliktskyheten forsvinner. Du er endelig deg på dine egene stødige ben.

Økonomisk Trygghet

Og ja. Bedre økonomi ganske fort. Det er store utgifter du slipper nå. Og den samme plassen gjør at du våger deg både til telefonen, postkassen og skjemaene som er så skumle å se på. De er ikke det lenger nå, for angsten blir borte sammen med utgiftene til alkohol.

Enda mer? Å jada:

Bedre tid

Og da mener jeg ikke bare all den tiden du har brukt på å drikke eller være fyllesjuk, for det er ikke lite i seg selv, men tenk på all energien du har brukt på å planlegge alt sammen - hver dag. Ja, nesten hver dag, for tenk litt godt nå: planlegger du ikke en god del i dine hvite perioder også?

Økt produktivitet

Eller heller: mer inspirasjon. Denne kommer gratis. Logikken lyser. Ser du det? Du har fått plass i hodet til å være en bedre versjon av deg selv, som våger de daglige utfordringene fordi angsten, skammen og selvforakten har avtatt, mens du har tid til å puste i livet ditt.

Vakre øyne

og penere hud. Jo! Vi må faktisk ha det med, for det skjer uansett om du vil det eller ikke. Uansett om du er mann eller kvinne. Det er et medisinsk faktum at dette skjer når du tar bort så mye gift. Så da kan vi like godt legge til: et gladere og bedre liv? Floskel? Vel, det er og blir en sannhet uansett.

I programmet vil du også lære:

 • En steg til steg prosess hvor du lærer deg å si nei til en drink uten å stresse hjernen
 • Å bli en som ikke gir opp, uansett fristelser, fordi du har fått en bevissthet rundt hvordan du fungerer
 • Å avslutte den endeløse kampen mot fristelsene når du ikke vil ha
 • Hvordan du kan være i sosiale settinger uten å føle på suget eller falle for fristelsen
 • Hvordan du unngår de vanlige fallgruvene som faktisk øker driften og suget når du forsøker å la vær
 • Hva du kan si til folk så du unngår isolasjon
 • Hvordan du tar deg inn hvis du snubler. For ja, det er kvister i skogen. Vi er ikke perfekte.

Ja, du kan begynne reisen din akkurat nå. For en ting er sikkert og erfart av mange: du får til dette når du er motivert. To dager til og det kan skli ut til å bli to år til. Kjenner du igjen det?

Påmelding

Ofte stilte spørsmål

At det aldri er riktig tid for å starte noe nytt er jo en kjent sak for oss alle. Det som er mye viktigere å tenke på når det kommer til denne spesifikke utfordringen, er at hvis du sklir unna det nå, tar det deg sannsynligvis lang tid å tenke tanken igjen. Og med denne giften kan det da rett og slett være for sent. Så her gjelder det å hoppe, holde seg for nesa og ta action i det du lukter på muligheten, for det sklir bort - lenge. 

Absolutt alle spør seg selv dette spørsmålet, så du er langt fra alene om det. Alle. Ja, du klarer det fordi du får de verktøyene som skal til for å klare det. Og - du har en hånd på veien som kan guide deg gjennom steg for steg. Gjør du denne jobben, så er det lettere enn du tror. Det gjelder også alle.

For det første så skal du få slippe å se på det som en sprekk. For et dramatisk ord! Tenk litt på det: her er du, med en coach som har gått samme veien selv. Det finnes ikke skam, bare gjenkjennelse. Vi har en sos til deg i kurset, som tar bort de værste toppene av sug. Hvis du drikker i løpet av kurset, så er du ikke tilbake på 0, jeg har verktøy klar til deg som gjør at du puster i det.

Ja det skjer med de fleste, for de fleste tar seg ikke tid til å lære hva som i virkeligheten skjer. Du stopper uten å skjønne akkurat hvorfor det ikke går. Det handler ikke om å krysse av dager i kalenderen hvor du har brukt viljestyrke. Det handler om å lære seg grunnen til at driften fungerer som den gjør på oss, sånn at du kan forandre den.

Nesten alle jeg jobber med sier det samme, og jeg gjorde det jeg også. Vi vil en ting: slippe å slutte. 

Dette handler ikke om å slutte for alltid. Det handler om å gi kroppen og hjernen din en pause og lære. Når du gjør det kan du ta bevisste valg som gjør at du får det bedre.

Ja! Du kan gjøre dette helt i det stille. Du melder deg på med ditt eget fornavn eller ett valgt navn (helst et vanlig så det blir en nærere følelse). Så: hvis du vil delta i kommentarfelt på siden, står du fritt til å være en annen enn deg selv. Men viktigst av alt: ditt tempo på din måte.

Så absolutt!

Mail: bruk mail og skriv til meg når du vil.

Du får også messengeren min på FB

Nettsamfunn: vi har et FB-lignende nettsamfunn (med det samme navnet du melder deg på som) hvor du kan velge å delta i eller ikke. Skriver du på veggen der, får du hjelp av meg med en gang.

Live-sendinger: En gang i uken har vi live nett-foredrag hvor jeg svarer på anonyme spørsmål. Rekker du det ikke i den gitte tiden, kan du se opptaket når du vil.

Jeg er der i bakgrunnen hele tiden.

Det er 30 treningsvideoer, men du har tilgang i 40 dager. Etter at de 40 dagene er ferdige får du muligheten til å bli med videre hvis du vil. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.